В началото на миналата година разбрахме, че Киану Рийвс ще осъществи

...
В началото на миналата година разбрахме, че Киану Рийвс ще осъществи
Коментари Харесай

Какво се случва с анимирания сериал на Киану Рийвс

В началото на предходната година разбрахме, че Киану Рийвс ще реализира поредна своя фантазия и ще издаде комикс. Като проектите за него бяха огромни - беше оповестено, че Netflix ще влагат в екшън и в анимиран сериал.

Самият артист ще бъде един от основателите на комикса Brzrkr (произнася се берсеркър), проследяващ историята на войник на име Би, който е на 80 000 години. Той е на половина смъртен и на половина Бог и е жертван да живее постоянно и в принуждение.

В наши дни Би работи с държавното управление на Съединени американски щати, като извършва невъзможни за елементарен човек поръчки, надявайки се, че най-сетне ще откри лек за безсмъртието си. А от Comic Con през уикенда научихме, че се приготвят и още забавни неща.

Самият Киану Рийвс споделя, че работи по написването на разказ за героя с създател на книги, който според New York Times е един от най-продаваните. За момента не може да разкрие името му, само че твърди, че е един от обичаните му създатели.

И той особено се е обърнал към него, с цел да работят дружно. Това, което също разбрахме от панела, е, че романът ще бъде публикуван от Random House. Създаването на анимирания сериал, който се приготвя, пък би трябвало да бъде поверено на японското студио Production I.G, написа IGN.

BOOM! Studios, които издават комиксите, би трябвало да пуснат в продажба последната крайна част от историята този септември. Надяваме се, че скоро ще получим и повече информация за игралния филм, в който Рийвс ще влезе в ролята на този вечен войник.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР